Главная » Продукція з трюфелями » "SULPIZIO TARTUFI" Полента з трюфелем 300г
Полента з чорним літнім трюфелем або Полента з трюфелями (300 гр) містить в упаковці всі інгредієнти, необхідні для приготування типової страви селянської традиції. Літній трюфель у поєднанні з білими грибами надає поленті неповторний смак і аромат. Рекомендуємо завжди тримати пакет у коморі.
Як приготувати поленту з чорним літнім трюфелем або поленту з трюфелями: Поленту Пронту готують швидко та легко. Приготування: приблизно 1,5 л підсоленої води довести до кипіння; повільно вилийте поленту з трюфелями і безперервно перевертайте її дерев’яною ложкою або віночком приблизно 10-15 хвилин, поки вона не досягне потрібної консистенції; уникати утворення грудочок. Щільність можна змінювати, використовуючи більше або менше води; рекомендована кількість води – 500 мл для першої порції та по 250 мл для кожної наступної порції додатково. Поленту Тартуфату вже можна подавати після описаної процедури, просто додавши крапельку оливкової олії. Залежно від смаків і традицій місця, його також можна поєднати з дичиною, рибою (див. рецепт: Polenta Tartufata e Baccalà ), сиром, ковбасою, білими грибами або будь-яким іншим інгредієнтом, який підкаже ваша уява. Рекомендована доза становить близько 80 г на людину, наша упаковка 300 г підходить для 4 осіб.
Як зберігати поленту з чорним літнім трюфелем або поленту з трюфелями: зберігати в прохолодному та сухому місці, подалі від джерел тепла та прямого світла; уникати вологих місць.
Склад: Полента швидкого приготування 98% (Італія), білі гриби (Boletus Edulis), трюфель 0,15% (tuber aestivum), петрушка, шніт-цибуля, ароматизатор, часник.