Главная » Борошно » Борошно "Molinomagri" із м'яких сортів пшениці тип "0" "RED" для піци, 25кг


        

Борошно "Molinomagri" із м'яких сортів пшениці тип "0" "RED" для піци, 25кг

Мука "Molinomagri" из мягких сортов пшеницы тип "0" "RED" для пиццы, 25кг

Новинка

На складе

 

Артикул: 12.1
Производитель: Италия
Наша цена:
1 650 Грн

в корзину:
  шт.  

Суміш борошна типу "0" з відібраних зерен. Ідеально підходить для традиційних методів замісу тіста з тривалим періодом бродіння (12-16 годин) та подальшим його зберіганням в холодильнику до 48 годин. Часто використовується для виробництва традиційної «Неаполітанської піци».

Борошно типу "0" містить частину лушпиння, переробляється із зовнішнього шару зерна, її колір трохи темніший і він грубіший за структурою ніж борошно типу "00". Це додаткова міцність робить її ідеальною для більшості видів хлібів і макаронних виробів, і багато шеф-кухарів успішно використовують її під основу для піци.

Пакування – паперові мішки по 25кг.

Характеристики:

- термін придатності – 6 місяців;

- W. Chopin – в інтервалі 330 – 360 ± 7%;

- P/L Chopin - В інтервалі 0,55 – 0,70±7%;

- поглинаюча здатність (Brabender) - в інтервалі 58 - 60% ± 1;

- показник стабільності CD (Brabender) - в інтервалі 13 - 15 хв;

- число падінь – Мін 300;

- Клейковина s.s. - мін 11,5%;

- Зальність s.s. - Нижче 0,65%:

- Вологість (при 105 °C) - Нижче 15,5 %.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

MDRiZ