Semola rimacinata di grano duro – мука другого момола.
Борошно, отримане з помелу відібраних твердих сортів пшениці. Борошно з характерним «жовтим» кольором та високим вмістом білка забезпечує тривалість зберігання та високий вихід готової продукції. Ідеально підходить для виробництва хліба типу Пульєзе.
Характеристики:
- термін придатності – 6 місяців;
- W. Chopin - В інтервалі 120 – 140±7%;
- P/L Chopin - В інтервалі 0,45 – 0,55±7%;
- поглинаюча здатність (Brabender) - в інтервалі 52,5 - 53,5% ± 1;
- показник стабільності CD (Brabender) - в інтервалі 2-3 хв;
- число падінь – Мін 240;
- Клейковина s.s. - мін 10%;
- Зальність s.s. - Нижче 0,9%: