Главная » Продукція з трюфелями » Паста з білого трюфеля SULPIZIO TARTUFI 80г, шт
Крем з білого трюфеля — це продукт із сильним і дуже різноманітним смаком, який добре підходить для приготування різноманітних рецептів трюфелів: смачних закусок, перших страв, начинок для пасти та других страв.
Як приготувати крем «Білий трюфель»: його можна розбавити за смаком оливковою олією, маслом, молоком, бульйоном або бешамелем; злегка нагрійте, але не варіть і використовуйте як приправу до різотто, тальятелле, фетучіні або для делікатного м’яса, такого як філе (див. Рецепт: Філе з білими трюфелями) і біле м’ясо. Чудово підходить для прикраси сухариків і брускетт або як начинка для пасти. Рекомендована доза становить 15 грам на людину
Спосіб зберігання крему «Білий трюфель»: до відкриття зберігати в сухому місці. Відкривши банку, покрийте її оливковою олією, закрийте та поставте в холодильник на кілька днів.
Склад: Вершки, масло, молоко, яйця, сир, трюфель (tuber magnatum pico) mini. 3%, трюфель (бульба борчію), сіль, ароматизатори, крохмаль кукурудзяний.