Главная » Продукція з трюфелями » Паста з грибів і трюфеля 10% SULPIZIO TARTUFI 500г
Грибно-трюфельний крем, доступний у скляних банках 180 г та 500 г, поєднує в одному продукті обволікаючий смак грибного соусу з вишуканим ароматом трюфельного крему.
Він поєднує в собі обволікаючий смак грибного соусу з вишуканим ароматом трюфельного крему. Чудово підходить для приготування багатьох рецептів на основі трюфелів і грибів.
Як приготувати грибно-трюфельний крем: варити концентрат, (без додавання інших інгредієнтів) або на оливковій олії, або на вершках за смаком. Абсолют або розведені вершки злегка підігрійте і використовуйте як приправу безпосередньо до перших страв ( див. Рецепт: курячі ескалопи з грибами та трюфельним кремом ), піци, брускетти або грінок. Чудово підходить як начинка для равіолі, омлетів і м'яса. Рекомендована доза становить 20/25 грам на людину.
Як зберігати грибно-трюфельний крем: перед відкриттям зберігати в сухому місці. Відкривши банку, покрийте її оливковою олією, закрийте та поставте в холодильник на кілька днів.
Інгредієнти: Культивовані гриби Funghi coltivati 70% (garicus bisporus), tartufo 10% (tuber aestivum vitt., tuber mesentericum), вода, хлібні сухарики, оливкова олія, сіль, спеціі.