Главная » Продукція з трюфелями » Різотто з шафраном "SULPIZIO TARTUFI" 300г
Різотто з шафраном містить в упаковці всі інгредієнти, необхідні для приготування простого та смачного рецепту, прикрашеного Zafferano in Fili . Швидкий і простий у приготуванні, він ідеально підходить для вишуканої страви, яку можна запропонувати ввечері гостям; рекомендуємо завжди тримати пакет у коморі.
Як приготувати різотто з шафраном: на сковороді розігріти кілька хвилин оливкової або вершкового масла і шматочок ріпчастої або подрібненої цибулі (за смаком); можна також налити склянку білого вина і дати йому повністю випаруватися. Готове різотто полити шафраном і обсмажити близько 2 хвилин; ополоником поступово додавати окріп, постійно помішувати і варити різотто на повільному вогні 18/20 хв; посолити. Після приготування додайте крапку оливкової або вершкового масла і нарешті додайте шматочок сиру пармезан. Окріп можна замінити овочевим або м'ясним бульйоном, можна вже підсоленим. Рекомендована доза становить приблизно 80 г на людину, нашої упаковки 300 г вистачить на 3/4 людини.
Як зберігати різотто з шафраном: зберігати в прохолодному та сухому місці, подалі від джерел тепла та джерел прямого світла; уникати вологих місць.
Склад: рис Карнаролі 97% (Італія), цибуля, морква, шніт-цибуля, часник, шафран в нитках 0,05%