Главная » Продукція з трюфелями » Різотто з трюфелем "SULPIZIO TARTUFI" 300г
Різотто з трюфелями (300 гр) містить в упаковці всі інгредієнти, необхідні для приготування чудового Різотто Тартуфато . Швидкий і простий у приготуванні, це ідеальний продукт для приготування простої та смачної страви на будь-який випадок; рекомендуємо завжди тримати пакет у коморі.
Як приготувати ризотто з трюфелями: на сковороді розігрійте кілька хвилин крапельку оливкової або вершкового масла і шматочок шпіка (за смаком); можна також налити склянку білого вина і дати йому повністю випаруватися. Вилийте різотто відразу до тартуфо і обсмажте приблизно 2 хвилини; ополоником поступово додавати окріп, постійно помішувати і варити різотто на повільному вогні 18/20 хв; посолити. Після приготування додайте крапельку оливкової або вершкового масла і нарешті додайте легку посипку пекоріно аль тартуфо . Окріп можна замінити овочевим або м'ясним бульйоном, можна вже підсоленим. Рекомендована доза становить приблизно 80 г на людину, нашої упаковки 300 г вистачить на 3/4 людини.
Як зберігати ризотто з трюфелями: зберігати в прохолодному та сухому місці, подалі від джерел тепла та джерел прямого світла; уникати вологих місць.
Склад: рис Карнаролі 98% (Італія), білі гриби (Boletus Edulis), трюфель 1% (tuber aestivum vitt.), аромат, шніт-цибуля, петрушка, часник.