Главная » М'ясна гастрономія » Салямі Мілано Італія
Салямі Мілано (SALAMI MILANO), типова салямі для міланського регіону, її походження сягає
епохи Відродження, сьогодні це одна з найпоширеніших салямі в Італії. Тільки найкращу
італійську свинину подрібнюють до розміру рисових зерен, приправляють сіллю, часником,
чорним перцем та меленим білим перцем. Увага до всіх фаз виробництва, у тому числі, сушіння
та дозрівання надає цим салямі неповторний аромат і тонкий смак. У розрізі має світло -
рубіновий колір, з сильним та гармонійним букетом, смак солодкий та ніжний. Гармонія смаку
та аромату доповнюється м'якістю у смаку.
НЕ МІСТИТЬ ГЛЮТЕН.
Склад: свинина, сіль, натуральні ароматизатори, декстроза, спеції, антиоксидант: Е301,
консерванти: Е252, Е250.
Харчова та енергетична цінність у 100г продукту: 1612кдж/389 Ккал, білки 23г,
вуглеводи 0г, жири 33г.