Главная » М'ясна гастрономія » Салямі Наполі Італия
Salame Napoli це італійська свиняча ковбаса зі спеціями. Вона готується за старовинним
італійським рецептом з фаршу з додаванням рожевого жиру. Її смак це чудова знахідка
для гурманів усього світу – вона дещо солодкувата і має аромат серпанку. Традиційно
салямі Наполі їдять з білим хлібом фокачча, а також вона невід'ємний компонент піци.
Ваші рідні будуть дуже раді, якщо до сніданку ви подасте бутерброди з салямі, а нарізка
з неї прикрасить будь-який святковий стіл. До того ж салямі дуже легко засвоюється
організмом людини через те, що готуватися практично без консервантів.
НЕ МІСТИТЬ ГЛЮТЕН.
Склад: свинина, сіль, натуральні ароматизатори, декстроза, спеції, антиоксидант: Е301,
консерванти: Е252, Е250.
Харчова та енергетична цінність у 100г продукту: 1407кдж/339 Ккал, білки 24г,
вуглеводи 0г, жири 27г.