Главная » М'ясна гастрономія » Шинка Панчета афумікато с/к


        

Шинка Панчета афумікато с/к

Ветчина Панчета афумикато с/к

На складе

 

Артикул: 057
Производитель: Италия
Наша цена:
572 Грн

в корзину:
  кг.  

Італійський варіант бекону. Для виробництва панчетти використовують сировину, взяте виключно з живота свині. Звичайний бекон не має таких обмежень. Для нього в хід йдуть не тільки грудинка, а й спина, шия, стегнова частина.

На першому етапі Панчетту  посипають сумішшю солі і спецій і залишають у спокої в холоді для рівномірного розподілу прянощів в м'ясі, періодично протираючи білим вином. Після цього продукт проходить процес підсушування в спеціальних приміщеннях строком від 3 до 5 днів. Наступний період дозрівання триває не менше 2-х місяців.

Зріз має характерне чергування яскраво-червоних і білих шарів. Панчетту часто застосовують в тих випадках, коли необхідно пом'якшити занадто сухий продукт при запіканні або смаження. Їй обертають м'ясо, рибу, овочі. Вона надає пікантний смак других страв, супів і рагу.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

ZmY3MTk5O