Главная » М'ясна гастрономія » Шинка Прошуто Крудо б/к


        

Шинка Прошуто Крудо б/к

Ветчина Прошуто Крудо без кости

На складе

 

Артикул: 062
Производитель: Италия
Наша цена:
516 Грн

в корзину:
  кг.  
Прошутто (prosciutto - у перекладі "окіст") - італійська шинка, зроблена зі свинячого стегенця і натерта сіллю. 
Найвідоміший різновид прошутто – пармська шинка, яка не містить жодних інших інгредієнтів, крім морської
солі. В інших регіонах Італії використовують різноманітні спеції (перець, часник).
Окіст вищої якості, для якого спеціально вирощуються свині, відгодовуються фруктами та кукурудзою. 
На околицях Парми їх годують сироваткою, що залишилася від виробництва сиру пармезан.
Задні ноги свині спочатку піддаються сухому засолюванню, а потім їх в'ялять не менше десяти місяців.
М'ясо після цього виходить тверде, сухе з приголомшливим ароматом. Прошуто не потрібно обробляти
термічно, оскільки він стане сухим і жорстким.
Блідо-рожеві, трохи блискучі тонкі скибочки прошутто додають у страви в кінці готування, а найчастіше 
нарізають дуже тонкими скибочками і подають на стіл з динею або інжиром, або приправляють супи та юшки
невеликою кількістю прошутто. Прошутто роблять у кількох місцевостях Італії, але найкраща з них – 
прошутто ді парма, вона ж пармська шинка.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

Y2JjZDc2