Сир Грюєр (LE GRUYERE)

Le Gruyere

На складе

 

Артикул: 005
Производитель: Швейцария
Наша цена:
1 290 Грн

в корзину:
  кг.  

Грюйер солодкуватий, хоч і трохи солоний. Смак може сильно відрізнятись залежно від терміну витримки.

На дозрівання сиру Грюйер йде мінімум 5 місяців і максимум 18.

Молодий сир часто називають кремовим з горіховими нотками. Смак витриманого Грюйєра стає інтенсивнішим, проявляється складний букет із землистими відтінками. Коли сир витримується від 5 місяців до року, у м'якоті починають утворюватися невеликі отвори та тріщини, завдяки яким у роті відчувається легка зернистість.

Завдяки характерному смаку, що не заглушає інші інгредієнти, Грюйер також вважається одним з найбільш підходящих сирів для випікання. Таку страву як киш (відкритий пиріг з начинкою зі збитих яєць, сиру та інших інгредієнтів) Грюйер додає смаку, не перекриваючи решту інгредієнтів. Цей сир добре плавиться, тому поряд із сортами Вашрен та Емменталь часто використовується для фондю. Його також додають до традиційного французького цибульного супу та крок-месьє — класичного бутерброду з ковбасою та сиром. Грюйер - незамінний інгредієнт для приготування курчати та телятини Cordon Bleu. Також це чудовий столовий сир. Їм часто посипають салати та пасти м.

З цим сиром добре поєднуються білі вина, наприклад, рислінг. Також Ви можете сміливо поєднувати Грюйєр з ігристим яблучним сидром чи темним пивом.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

ZTNjY2M5Nz