Сир Пармеджано Реджано 32% 12 місяців
Існує три типи сиру пармезан: свіжий - Fresco (витримка від 12 до 18 місяців); старий – "Vecchio" (витримка від 18 до 24 місяців); дуже старий - "Stravecchio" (витримка від 24 до 36 місяців).
Чудовий вишуканий твердий сир з коров'ячого молока, що має глибину смаку та неперевершеність аромату, які здатні задовольнити справжнього гурмана та подарувати будь-якій страві частинку сонячної Італії. Натуральний продукт відповідає суворим технологіям та рецептурі виробництва, має товарний знак, що підтверджує його справжність і регіон виробництва, а також має ідентифікацію кожної голівки сиру. Парміджано-Реджано, з періодом дозрівання в 12-14 місяців, відрізняється особливою ніжністю та м'якістю, який лише трохи відтінить та підкреслить смак інших продуктів.
Парміджано-Реджано містить комплекс корисних для здоров'я організму речовин, тому має безліч поживних властивостей. До складу натурального продукту входять: незамінний білок і амінокислоти, набір мінералів і вітамінів групи A, B, D, E. спортсменам і людям, які дотримуються дієтичного та здорового харчування. Крім того, високий вміст кальцію та фосфору, зумовлює його необхідне вживання діткам для зміцнення та розвитку кісткової системи.