Главная » Продукція з трюфелями » Трюфель чорний літній цілий SULPIZIO TARTUFI 80г
Чорний літній трюфель або цілий скорцоне (tuber aestivum Vitt.) у воді та солі (розсіл) без додавання консервантів, доступний у скляних банках різного розміру та чудово підходить для приготування смачних трюфельних рецептів.
Як приготувати цілий дорогоцінний білий трюфель: дорогоцінний білий трюфель у розсолі можна приготувати, нарізавши його безпосередньо на перші страви, наприклад свіжі трюфелі, або подрібнивши та обсмаживши на сковороді з олією чи маслом, щоб приправити різотто, фетучіні, тальятелле, тальоліні (див. рекомендований рецепт), смажені яйця, другі страви з м'яса або риби та антипаті. Рідину в упаковці використовуйте як приправу, адже нею просякнуті трюфелі.
Рекомендована доза становить 15 грам на людину.
Як зберігати карпаччо з трюфелями: до відкриття банки його можна зберігати при кімнатній температурі в прохолодному та сухому місці; після відкриття залити маслом і поставити в холодильник на кілька днів.
Інгредієнти: Трюфель (tuber aestivum vitt.) Мін. 90%, вода, сіль.