Главная » Продукція з трюфелями » Трюфельний соус "SULPIZIO TARTUFI" 180г


        

Трюфельний соус "SULPIZIO TARTUFI" 180г

Трюфельный соус "SULPIZIO TARTUFI" 180г

На складе

 

Артикул: 079
Производитель: Италия
Наша цена:
324 Грн

в корзину:
  шт.  

Трюфельний соус є одним із найбільш споживаних трюфельних продуктів завдяки простоті приготування, величезній кількості рецептів на основі трюфелів, які можна приготувати, і можливості зберігати його в холодильнику протягом 15-18 днів. відкривши банку, покрийте її оливковою олією першого віджиму.

Як приготувати трюфельний соус

Готовий до вживання, простий у приготуванні, його можна їсти при кімнатній температурі або злегка підігрівши в каструлі. Рекомендується використовувати його без додавання інших інгредієнтів, навіть якщо його смак дуже добре поєднується з оливковою олією першого віджиму, маслом, пармезаном або будь-якою іншою приправою, яку підкаже ваша уява. Трюфельний соус є дуже універсальним продуктом і добре підходить для приготування найрізноманітніших рецептів на основі трюфелів: феттучіні, тальятелле, різотто, яєчна паста, брускетта, грінки, піца, начинка для пельменів і равіолі, омлети з трюфелями, смажені форель, другі м'ясні та рибні страви. Рекомендована доза становить 20/25 грамів. Ось кілька прикладів використання трюфельного соусу.

Як зберегти трюфельний соус 

Перед відкриттям зберігати в сухому місці подалі від джерел тепла та прямого світла. Після відкриття залийте оливковою олією, закрийте банку та поставте в холодильник максимум на 15/18 днів.

інгредієнти

Культивовані гриби 65% (шампіньйони двоспорові), трюфелі 7% (tuber aestivum vitt., Tuber mesentericum), чорні оливки, вода, оливкова олія, панірувальні сухарі, анчоуси, каперси, сіль, ароматизатори.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

MjBkZDM2