Главная » Продукція з трюфелями » Трюфельний соус "SULPIZIO TARTUFI" 180г
Трюфельний соус є одним із найбільш споживаних трюфельних продуктів завдяки простоті приготування, величезній кількості рецептів на основі трюфелів, які можна приготувати, і можливості зберігати його в холодильнику протягом 15-18 днів. відкривши банку, покрийте її оливковою олією першого віджиму.
Як приготувати трюфельний соус
Готовий до вживання, простий у приготуванні, його можна їсти при кімнатній температурі або злегка підігрівши в каструлі. Рекомендується використовувати його без додавання інших інгредієнтів, навіть якщо його смак дуже добре поєднується з оливковою олією першого віджиму, маслом, пармезаном або будь-якою іншою приправою, яку підкаже ваша уява. Трюфельний соус є дуже універсальним продуктом і добре підходить для приготування найрізноманітніших рецептів на основі трюфелів: феттучіні, тальятелле, різотто, яєчна паста, брускетта, грінки, піца, начинка для пельменів і равіолі, омлети з трюфелями, смажені форель, другі м'ясні та рибні страви. Рекомендована доза становить 20/25 грамів. Ось кілька прикладів використання трюфельного соусу.
Як зберегти трюфельний соус
Перед відкриттям зберігати в сухому місці подалі від джерел тепла та прямого світла. Після відкриття залийте оливковою олією, закрийте банку та поставте в холодильник максимум на 15/18 днів.
інгредієнти
Культивовані гриби 65% (шампіньйони двоспорові), трюфелі 7% (tuber aestivum vitt., Tuber mesentericum), чорні оливки, вода, оливкова олія, панірувальні сухарі, анчоуси, каперси, сіль, ароматизатори.